Wie zijn wij? 

Samen met 4 bestuursleden en 3 gezellige leidsters zetten we ons ieder jaar vol enthousiasme in voor de SJAH!

Bestuursleden

Onze bestuursleden zijn:

  • Miranda Bernts, voorzitter                        
  • Annie van den Berg, penningmeester         
  • Susanne Vissers, secretaris    
  • Annefleur Veens, algemeen bestuurslid

Madelon Bernts

"Ik ben Madelon Bernts en ik woon in Horssen. Bij Schoevers in Utrecht volg ik de studie Office Management.  Toen ik vier jaar oud was begon ik met dansen bij de SJAH en ik ging elke week met heel veel plezier naar de danslessen! Daarna ben ik gaan dansen bij Balletstudio Stella van Wanrooij waar ik klassiek, jazz en modern heb gevolgd. Zelf leidster zijn bij de SJAH vind ik echt superleuk en ik geniet er elke week van om de kinderen te zien dansen. Ook ik geniet er ieder jaar weer van om alle kinderen en leidsters te zien spetteren op het podium tijdens de uitvoering!"

Sam Sommerdijk

"Ik ben Sam Sommerdijk, woon in Horssen en volg de studie Geneeskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ik begon met dansen bij de SJAH toen ik vijf jaar was en heb dit elke week weer met plezier gedaan tot en met mijn vijftiende. Stiekem miste ik de gezelligheid en het dansen daarna wel, dus toen er na een half jaar een nieuwe dansleidster werd gezocht , twijfelde ik niet om me aan te melden. Gelukkig werd ik uitgekozen en ik heb superveel zin om de aankomende jaren dansles te geven en prachtige voorstellingen neer te zetten!"

Anouk van Kruijsbergen

"Ik ben Anouk van Kruijsbergen en ik woon in Horssen. Op dit moment studeer ik Maatschappelijk Werk en Dienstverlening aan de HAN in Nijmegen. Als klein meisje ben ik begonnen met dansen bij de SJAH. Daarna ben ik me verder gaan ontwikkelen in dans en heb ik onder andere de stijlen hiphop en modern gedanst. In hiphop heb ik ook wedstrijden gedanst. Toen ik hoorde dat de SJAH een nieuwe leidster zocht, heb ik dan ook geen moment getwijfeld om mezelf aan te melden en gelukkig ben ik het geworden! Ik heb er super veel in in om mijn passie voor dansen door te geven aan de kinderen en te stralen tijdens de voorstellingen!"