Samen met vier bestuursleden, vier gezellige leidsters en twee stagiaires zetten we ons vol enthousiasme in voor de SJAH!

Bestuursleden

Onze bestuursleden zijn:

  • Miranda Bernts, voorzitter                        
  • Madelon Bernts, secretaris
  • Annefleur Veens, penningmeester
  • Lieske Visser, communicatie & pr

Leidsters

Onze leidsters zijn:

  • Madelon Bernts
  • Sam Sommerdijk
  • Jill Coppes
  • Nikki Derks

Madelon Bernts

"Ik ben Madelon Bernts en ik woon in Horssen. Momenteel werk in bij het CPO binnen de Radboud Universiteit.  Toen ik vier jaar oud was begon ik met dansen bij de SJAH en ik ging elke week met heel veel plezier naar de danslessen! Daarna ben ik gaan dansen bij Balletstudio Stella van Wanrooij waar ik klassiek, jazz en modern heb gevolgd. Zelf leidster zijn bij de SJAH vind ik echt superleuk en ik geniet er elke week van om de kinderen te zien dansen. Ook ik geniet er ieder jaar weer van om alle kinderen en leidsters te zien spetteren op het podium tijdens de uitvoering!"

Sam Sommerdijk

"Ik ben Sam Sommerdijk, woon in Horssen en volg de studie Geneeskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ik begon met dansen bij de SJAH toen ik vijf jaar was en heb dit elke week weer met plezier gedaan tot en met mijn vijftiende. Stiekem miste ik de gezelligheid en het dansen daarna wel, dus toen er na een half jaar een nieuwe dansleidster werd gezocht , twijfelde ik niet om me aan te melden. Gelukkig werd ik uitgekozen en ik heb superveel zin om de aankomende jaren dansles te geven en prachtige voorstellingen neer te zetten!"

Jill Coppes

"Ik ben Jill Coppes, woon in Bergharen en ik studeer Onderwijsassistent aan het Koning Willem I College in Den Bosch. Ik begon met dansen bij Stella van Wanrooij in Wijchen, toen was ik vier jaar oud. Ik heb daar tot mijn tiende gedanst. Daarna heb ik twee jaar met veel plezier gedanst op Dans Academie “Artez” in Arnhem. Ik heb er heel veel zin in om de aankomend jaren dansjuffrouw bij de SJAH te mogen zijn!”

Nikki Derks

"Ik ben Nikki Derks en ik woon in Altforst. Ik zit op het Pax Christi College in Druten en hierna wil ik heel graag geneeskunde gaan studeren. Dansen is altijd al mijn grote passie geweest. Als klein meisje van zes jaar oud, ben ik begonnen bij de SJAH. Hier ging ik iedere week met heel veel plezier heen! Later ben ik bij Stella van Wanrooij in Wijchen gaan dansen, waar ik streetdance en dancehall gevolgd heb. Ik hoop op een leuke en gezellige tijd bij de SJAH, waarin ik samen met de kinderen de komende jaren heel veel dansplezier ga beleven!"

Stagiaires

Onze stagiaires zijn:

  • Suus Sommerdijk
  • Fieke de Bruyn

Suus Sommerdijk

"Ik ben Suus Sommerdijk, woon in Horssen en in zit op het Pax Christi College in Druten. Na de Pax is het mijn bedoeling om naar de pabo te gaan omdat ik werken met kinderen heel leuk vind. Ik ben begonnen met dansen bij de SJAH toen ik 4 jaar oud was en heb dit altijd met veel plezier gedaan. Dat ik nu de mogelijkheid krijg om les te geven, maakt mij heel erg blij!"

Fieke de Bruyn

"Hoi allemaal, ik ben Fieke de Bruyn! Ik woon in Bergharen en ben 16 jaar oud. Na de zomervakantie ga ik naar 6 vwo op het Pax Christi College in Druten. Zelf heb ik 6 jaar met veel plezier bij de SJAH gedanst en ik vind het erg leuk dat ik nu dansles mag gaan geven. Ik heb er super veel zin in en ik hoop op een leuke gezellige tijd bij de SJAH!"