Samen met vier bestuursleden en vier gezellige leidsters zetten we ons ieder jaar vol enthousiasme in voor de SJAH!

Bestuursleden

Onze bestuursleden zijn:

  • Miranda Bernts, voorzitter                        
  • Annie van den Berg, penningmeester
  • Annefleur Veens, algemeen bestuurslid
  • Lieske Visser, algemeen bestuurslid

Madelon Bernts

"Ik ben Madelon Bernts en ik woon in Horssen. Momenteel werk in bij het CPO binnen de Radboud Universiteit.  Toen ik vier jaar oud was begon ik met dansen bij de SJAH en ik ging elke week met heel veel plezier naar de danslessen! Daarna ben ik gaan dansen bij Balletstudio Stella van Wanrooij waar ik klassiek, jazz en modern heb gevolgd. Zelf leidster zijn bij de SJAH vind ik echt superleuk en ik geniet er elke week van om de kinderen te zien dansen. Ook ik geniet er ieder jaar weer van om alle kinderen en leidsters te zien spetteren op het podium tijdens de uitvoering!"

Sam Sommerdijk

"Ik ben Sam Sommerdijk, woon in Horssen en volg de studie Geneeskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ik begon met dansen bij de SJAH toen ik vijf jaar was en heb dit elke week weer met plezier gedaan tot en met mijn vijftiende. Stiekem miste ik de gezelligheid en het dansen daarna wel, dus toen er na een half jaar een nieuwe dansleidster werd gezocht , twijfelde ik niet om me aan te melden. Gelukkig werd ik uitgekozen en ik heb superveel zin om de aankomende jaren dansles te geven en prachtige voorstellingen neer te zetten!"

Jill Coppes

"Ik ben Jill Coppes, woon in Bergharen en ik studeer Onderwijsassistent aan het Koning Willem I College in Den Bosch. Ik begon met dansen bij Stella van Wanrooij in Wijchen, toen was ik vier jaar oud. Ik heb daar tot mijn tiende gedanst. Daarna heb ik twee jaar met veel plezier gedanst op Dans Academie “Artez” in Arnhem. Ik heb er heel veel zin in om de aankomend jaren dansjuffrouw bij de SJAH te mogen zijn!”

Nikki Derks

"Ik ben Nikki Derks en ik woon in Altforst. Ik zit op het Pax Christi College in Druten en hierna wil ik heel graag geneeskunde gaan studeren. Dansen is altijd al mijn grote passie geweest. Als klein meisje van zes jaar oud, ben ik begonnen bij de SJAH. Hier ging ik iedere week met heel veel plezier heen! Later ben ik bij Stella van Wanrooij in Wijchen gaan dansen, waar ik streetdance en dancehall gevolgd heb. Ik hoop op een leuke en gezellige tijd bij de SJAH, waarin ik samen met de kinderen de komende jaren heel veel dansplezier ga beleven!"